Pogoji uporabe

POGOJI UPORABE

Zadnjič posodobljeno: 30.10.2020

Vstop in ogled katerega koli dela spletne trgovine www.delovnazascita.si, s katero podjetje GeoEnergetika d.o.o. (v nadaljevanju podjetje) predstavlja del svoje dejavnosti, pomeni strinjanje z njenimi Pogoji uporabe in Politiko zasebnosti, ki sta objavljena na spletni strani delovnazascita.si. Če se s katerimi od navedenih pogojev ali politik ne strinjate, vas prosimo, da te strani ne uporabljate. Podjetje si pridržuje pravico, da pogoje uporabe kadarkoli in brez predhodne najave spremeni.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Podjetje si z vso potrebno skrbnostjo prizadeva za točnost in ažurnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.delovnazascita.si, s katerimi daje informacije o svojem poslovanju, storitvah in produktih. Vendar ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi lahko uporabnikom nastala zaradi uporabe spletnih vsebin strani, občasne nedosegljivosti spletne strani ali netočnosti in/ali pomanjkljivosti objavljenih informacij. Uporabniki se informacij in spletnih vsebin s spletne strani www.delovnazascita.si poslužujejo na lastno odgovornost.

PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

Vsi podatki, podobe, besedila ter druge informacije na spletni strani podjetja so predmet avtorske zaščite in druge zaščite industrijske lastnine, kot to določajo ustrezni zakonski predpisi s področja varstva avtorskih pravic in pravic industrijske lastnine. Dokumenti na teh spletnih straneh so lahko reproducirani le v netržne namene in za osebno rabo, pri čemer se morajo ohraniti vsa opozorila o avtorskih in drugih pravicah, dokumenti pa prav tako ne smejo biti podvrženi kakršnikoli oblikovni ali vsebinski spremembi. Kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, kakršnokoli spreminjanje, javno objavljanje ali drugačno razširjanje informacij s spletne strani www.delovnazascita.si v tržne namene je prepovedano brez izrecnega predhodnega pisnega soglasja podjetja.

ZUNANJE POVEZAVE

Spletna stran lahko nudi povezave do zunanjih spletnih strani (zunanje povezave). Podjetje nima vpliva ali nadzora nad vsebino in delovanjem teh strani ali njihovo politiko zasebnosti, zato ne daje nobenih jamstev niti ne prevzema nobene odgovornosti glede informacij in vsebin ter varnega delovanja zunanjih povezav.

STOPITE V STIK Z NAMI

V primeru nejasnosti glede pogojev uporabe strani lahko vaša vprašanja pošljete na naslov info@delovnazascita.si.