Dostava

Rok odpreme blaga je razviden iz potrditve naročila. Podjetje kupca o odpremi blaga obvesti na elektronski naslov. Blago, ki je na zalogi, bo iz skladišča podjetja odpremljeno še isti dan ob potrditvi naročila (ne velja za praznike in vikende). Naročila, plačana po predračunu, bodo iz skladišča podjetja odpremljena naslednji dan po obdelavi prejetega plačila.

Dostavo po Sloveniji opravlja GLS - General Logistics Systems, logistične storitve,d.o.o., Cesta v Prod 84, 1129 Ljubljana. Blago, ki je na zalogi bo iz skladišča podjetja odpremljeno še isti dan (ne velja za praznike in vikende), v kolikor bo naročilo prejeto do 11. ure. Naročila, prejeta po 11. uri, bodo obdelana in odpremljena iz skladišča naslednji delovni dan. Podjetje GLS zagotavlja, da bo blago dostavilo do kupcev v vseh krajih Slovenije v roku 24 ur od odpreme blaga iz skladišča podjetja med delovnim časom od 8. do 16. ure. Pooblaščena dostavna služba si pridržuje pravico preverbe istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebni dokument), s čimer je zagotovljeno, da se kupljeno blago izroči pravemu naročniku.

Naročila, plačana po predračunu, bodo iz skladišča podjetja odpremljena naslednji dan po obdelavi prejetega plačila.

V kolikor blago ni na zalogi in ga podjetje kupcu zaradi nepredvidljivih razlogov ne more zagotoviti v obljubljenem roku, bo pri dobavitelju skušalo dogovoriti čim krajši dobavni rok in kupca o tem obvestilo. Dobavni rok se lahko v času od oddaje naročila do pričetka obdelave naročila tudi spremeni, o čemer bo podjetje kupca obvestilo. Če podjetje katerega izmed izbranih izdelkov nima na zalogi, bo izbrano pošiljko odpremilo isti dan, ko bo podjetje prejelo izdelke na zalogo. Komercialisti podjetja bodo kupca o stanju zaloge in dobavnem roku obveščali preko elektronske pošte ali telefona.

Vsa naročila s strani podjetja bodo odposlana na naslov, ki bo s strani kupca naveden v oddanem naročilu.

Pošiljke so vročene med 8.00 uro zjutraj in 19.00 zvečer.

Ceno dostave naročenega blaga po Sloveniji podjetje zaračunava glede na vrednost naročenega blaga brez DDV.

  • od 0,01 EUR do 150,00 EUR (+ DDV) znaša strošek poštnine 3,30 EUR (z DDV);
  • od 150,00 EUR (+ DDV) naprej se poštnina ne zaračuna.

Strošek dostave se kupcu informativno izpiše in prišteje v košarici, pred oddajo naročila in je prikazan tudi na računu, ki ga kupec prejme z naročenim blagom. Strošek dostave je enoten za dostavo po Slovenijii. Kupec ima tudi možnost osebnega prevzema kupljenega blaga v skladišču podjetja na lokaciji Lava 7D, 3000 Celje. Osebni prevzem se lahko izvrši s predložitvijo originalnega potrdila o plačilu predračuna in osebnega dokumenta.