Kdo smo

ZANESLJIVI IN ODZIVNI

GeoEnergetika d.o.o., s sedežem v Novem Celju, je specializiran in uveljavljen ponudnik osebne varovalne opreme na slovenskem trgu. Ker so kakovost, konkurenčnost in varnost izdelkov na prvem mestu, podjetje za svoje stranke išče in oblikuje najbolj optimalne rešitve, ki ustrezajo najvišjim standardom, s ponudbo izdelkov zastopniških programov mednarodno uveljavljenih blagovnih znamk, kot so Uvex, Sika, Brynje, DG Tachov, Lakeland, Dassy in lastne blagovne znamke Visy.

Dobro organizirane logistične kapacitete in visoko strokovno znanje zaposlenih v podjetju zagotavljata učinkovito in hitro oskrbo številnih podjetij z asortimajem kakovostnih izdelkov za zaščito od glave do pet. Koncept celovite storitve podjetja sledi k ustvarjanju dodane vrednosti za stranke v vseh segmentih industrije.

IZKUŠENI

Podjetje je izkušen dobavitelj na področju trženja osebne varovalne opreme. Že od ustanovitve naprej zagotavlja kupcem širok nabor visoko kakovostnih produktov priznanih blagovnih znamk, s katerimi oskrbuje ugledne naročnike, kot so:

POVEZANI

Mreže poslovnih partnerstev koristijo vsem. Z njimi podjetje širi tržno prisotnost, partnerjem pa omogoča, da kupcem ponudijo inovativne in kvalitetne rešitve za zaščito svojih zaposlenih. Stopite z nami v stik in postanite del naše zgodbe!

CERTIFIKATI

Podjetje sledi najvišji kakovosti, realizaciji projektov s tehnološko dovršenimi inovacijami in spoštuje določila trajnostnega razvoja.

PODATKI O DRUŽBI

GeoEnergetika, družba za okolju prijazne energije, d.o.o.
Nemčavci 64, SI-9000 Murska Sobota, Slovenija
Uprava PE Novo Celje: Novo Celje 9, SI-3301 Petrovče, Slovenija
Proizvodnja PE Celje: Lava 7D, SL-3000 Celje, Slovenija

Elektronski naslov: info@delovnazascita.si
Članica Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana.

Matična št.: 3708306000
Davčna št.: SI 63478978
TRR: IBAN SI56 6100 0001 6191 490 (DH d.d.)

Smo zavezanci za DDV.

Dejavnost: C 27.400 Proizvodnja naprav in opreme za razsvetljavo
Datum vpisa v sodni register: 12. 3. 2010
Številka vpisa v sodni register: SRG 2010/8447 pri Okrožnem sodišču v Murski Soboti

Geoenergetika d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS).