SVETOVANJE

Skupaj z našimi poslovnimi partnerji in strokovnjaki s področja varnostnega inženirstva strankam učinkovito svetujemo, kaj je prava izbira za zaščito delavcev. Naše poslanstvo je zagotavljanje najvišje podpore in svetovanje glede ustrezne delovne zaščite javnim institucijam in industriji.

Kot zastopnik visoko kakovostnih vodilnih globalnih blagovnih znamk, poleg njihovih kvalitet, iščemo številne inovativne rešitve, vrhunski dizajn ter skladnost z zakonodajo in varnostnimi predpisi. Pri izbiri poslovnih partnerjev smo še posebej pozorni na varnost, ergonomijo in ekonomiko.

Naj vaša zaščita na delovnem mestu postane naša skrb.

LOGISTIKA

Lastne, dobro organizirane logistične kapacitete,  in visoko strokovno znanje nam omogočajo, da vaše podjetje uspešno in celovito oskrbujemo s širokim asortimajem delovnih zaščitnih sredstev.

Večina izdelkov je na zalogi v naših skladiščnih prostorih, zato lahko zagotavljamo kratke dobavne roke. Dostava poteka preko široko razvejane logistične mreže. To nam zagotavlja fleksibilnost, kakovost in natančno urejeno poslovanje.

DRUŽBA GEOENERGETIKA